Her kan du få en forestilling om hvordan vi udarbejder dit website - fra de første tanker, over udviklingen af sitet, til det så sættes i produktion og er online. Vi er altid ved din side.

1. ide og dialog

Du har en ide fir din webside? Fortæl os om det! Hvordan skal det se ud? Hvilke andre sider kan du lide? Hvilke ikke? Endnu vigtigere: fortæl os om sidens mål og hvad den skal gøre. Det hjælper os med at finde den rigtige løsning til dig.

På grundlag af samtalen udarbejder vi et tilbud tilpasset dine specielle behov og ønsker.

2. koncept

Når vi har fået opgaven går vi i gang med at udarbejde strukturen for dit website: klar, overskuelig og brugervenlig. Tilpasset dine kunder. De kommer til at finde sig tilrette - og "hjemme".

3. layout

Nu får dit website et ansigt: moderne, tiltalende og individuel.

4. vi udvikler

Nu får du - og kun du - mulighed for at se dit website online og kan følge med hvordan det bliver til. Du kan teste og give kommentarer indtil du er tilfreds med resultatet.

5. sejlene sættes

Du har testet og vi har lagt sidste hånd til sitet. Nu kan det gå online og blive tilgængelig for offentligheden.

6. kontrol og support

Dit website arbejder nu for dig. Dag og nat - året rundt.

Men bliver det set? Hvilke sider kigger dine kunderne på? Det kan du få svar på med aktuelle online-statistiker - uden om Google hvis du vil. Du har fuld kontrol over siden.

Du får nye ideer, du vil ændre noget? Vores content management løsning kan klare de fleste udfordringer og har du ikke selv tid til at løse opgaven, så står vi klar.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi er ikke længere væk end telefonen eller en email.